ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περίπου 300 μισθοφόροι οι οποίοι πολέμησαν στην Συρία στο πλευρό των ισλαμοφασιστών, κατά των κυβερνητικών δυνάμεων του Άσαντ, έχουν ενταχθεί στις δυνάμεις του Κιέβου και μάχονται μαζί με τους ενόπλους του Δεξιού Τομέα, κατά διαδηλωτών και των μαχητών της πολιτοφυλακής στην νότια και ανατολική Ουκρανία.
Σύμφωνα με πηγή του Γενικού Επιτελείου των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι μισθοφόροι, οι περισσότεροι των οποίων κατάγονται από την δυτική Ουκρανία, μετά την επιστροφή τους από τη Συρία, εντάχθηκαν στην στρατιωτική επιχείρηση καταστολής που έχει εξαπολύσει το Κίεβο κατά των αυτονομιστών στα νοτιανατολικά της χώρας.
Δεκατέσσερις νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες
Δεκατέσσερις στρατιώτες νεκροί είναι ο απολογισμός της κατάρριψης ελικοπτέρου του ουκρανικού στρατού από δυνάμεις των φιλορώσων αυτονομιστών.
Την ανακοίνωση για τα θύματα της εκτεταμένης ειδικής επιχείρησης καταστολής που διεξάγει στη ανατολική Ουκρανία το Κίεβο από την περασμένη Δευτέρα έκανε ο προσωρινός πρόεδρος της χώρας Α. Τουρτσίνοφ, συμπληρώνοντας πως μεταξύ των νεκρών είναι και ένας στρατηγός του ουκρανικού στρατού.
Από την πλευρά τους εκπρόσωποι των μαχητών της πολιτοφυλακής μιλούν για κατάρριψη δύο ελικοπτέρων, στο Σλαβιάντσκ, στην περιοχή του Ντονέτσκ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι μάχες συνεχίζονται κοντά στην τοποθεσία Σεμιόνοβσκ.






















































