ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλβανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόσοβο, Κουρδιστάν, Λαβντρίμ Μουχατζερί, Τζιχαντιστές,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όλα τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα αναφορά της κουρδικής τηλεόρασης -αργά το βράδυ της Δευτέρας- αναφέρουν την είδηση του θανάτου του 25χρονου Lavdrim Muhaxheri, γνωστού αποκεφαλιστή Σύριων και αρχηγού Αλβανών τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.
«Είναι νεκρός αυτός που δημοσίευσε φωτογραφίες να κόβει το κεφάλι ενός νεαρού Σύριου και κατόπιν να το κρατά στο ένα του χέρι», ανέφερε η κουρδική τηλεόραση δείχνοντας το άψυχο σώμα του Αλβανού.
Σύμφωνα με την κουρδική τηλεόραση, ο Αλβανός εξτρεμιστής τραυματίστηκε σε μάχη μεταξύ τζιχαντιστών και Κούρδων και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Η κουρδική τηλεόραση ανέφερε: «όλοι οι τρομοκράτες θα έχουν την ίδια μοίρα με τον Μουχατζέρι», όπως αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας Βέτσερ των Σκοπίων.























































