ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρματα Μάχης, Ισλαμικό Κράτος, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντιγιάρμπακιρ, Τουρκία, Φωτογραφίες,

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ξημέρωμα της Τετάρτης βρήκε τον τουρκικό στρατό να έχει μπει με τα τανκς στο Ντιγιάρμπακιρ, την πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, και να έχει πάρει θέσεις στα κεντρικά σημεία της πόλης.
Το Ντιγιάρμπακιρ, μια πόλη 900.000 ανθρώπων στην πλειονότητά τους Κούρδοι, βρέθηκε στο επίκεντρο των άγριων συγκρούσεων της Τρίτης με τους Κούρδους να δέχονται επίθεση όχι μόνο από την αστυνομία αλλά και από τις παρακρατικές συμμορίες των Τούρκων τζιχαντιστών. Οι Κούρδοι διαδήλωσαν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και στην τουρκική κυβέρνηση που το στηρίζει.
Αργά το βράδυ της Τρίτης, ξημερώματα Τετάρτης, μέσα στο βαθύ σκοτάδι, ο τουρκικός στρατός μπήκε στην πόλη με τανκς για να την ελέγξει.
Το κλίμα στο βόρειο Κουρδιστάν (τουρκοκρατούμενο) είναι βαρύ, μιας και οι Κούρδοι κηδεύουν σήμερα (Τετάρτη) τους νεκρούς τους που δολοφονήθηκαν την Τρίτη από το τουρκικό κράτος.






















































