ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Λιάνα Κανέλλη,


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται μια έντιμη, καθαρή, έντονη αντιπολίτευση και από αυτή την έννοια ανακόψαμε μία ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ» τονίζει, σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη και υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας. «Αλλά να ξέρετε ότι όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι» προσθέτει.
Ερωτηθείσα αν λειτούργησε η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ, η κ. Κανέλλη σημειώνει: «Όταν αποτρέπεις μια ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ήδη είναι μια μικρή νίκη, μια ανάσα αισιοδοξίας ότι ο κόσμος που θέλει να μείνει έξω από τον κουβά των συμβατικών ονείρων, μπορεί να κρατήσει τα δικά του όνειρα… Η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ δεν λειτούργησε όσο επεδίωξαν. Εύχομαι να διαψευστώ και να είναι ακόμη καλύτερη η συμπεριφορά του κόσμου απέναντι σε ένα κόμμα που δεν τον πούλησε ποτέ. Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει βέβαια να μειώσει τον πήχη του, τότε εντάξει…»
Η βουλευτής του ΚΚΕ εκτιμά ότι χρηματιστήριο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Γι’ αυτό, το χρηματιστήριο πανηγυρίζει σήμερα το πρωί, ενώ την ίδια ώρα ο άνεργος, ο δυστυχισμένος, ο καταληστευμένος δεν μπορεί φυσικά να πανηγυρίζει μαζί με το χρηματιστήριο» προσθέτει.
























































