ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κανέλλη: Όταν βρωμίζουν τα πράγματα το ΚΚΕ είναι με τη σκούπα στο χέρι

Κανέλλη: Όταν βρωμίζουν τα πράγματα το ΚΚΕ είναι με τη σκούπα στο χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται μια έντιμη, καθαρή, έντονη αντιπολίτευση και από αυτή την έννοια ανακόψαμε μία ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ» τονίζει, σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ- ΜΠΕ η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη και υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας. «Αλλά να ξέρετε ότι όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι» προσθέτει.

Ερωτηθείσα αν λειτούργησε η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ, η κ. Κανέλλη σημειώνει: «Όταν αποτρέπεις μια ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ήδη είναι μια μικρή νίκη, μια ανάσα αισιοδοξίας ότι ο κόσμος που θέλει να μείνει έξω από τον κουβά των συμβατικών ονείρων, μπορεί να κρατήσει τα δικά του όνειρα… Η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ δεν λειτούργησε όσο επεδίωξαν. Εύχομαι να διαψευστώ και να είναι ακόμη καλύτερη η συμπεριφορά του κόσμου απέναντι σε ένα κόμμα που δεν τον πούλησε ποτέ. Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει βέβαια να μειώσει τον πήχη του, τότε εντάξει…»

Η βουλευτής του ΚΚΕ εκτιμά ότι χρηματιστήριο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Γι’ αυτό, το χρηματιστήριο πανηγυρίζει σήμερα το πρωί, ενώ την ίδια ώρα ο άνεργος, ο δυστυχισμένος, ο καταληστευμένος δεν μπορεί φυσικά να πανηγυρίζει μαζί με το χρηματιστήριο» προσθέτει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρετανία: Κρίσιμες εκλογές την Πέμπτη – Δυσοίωνα τα μηνύματα για την κυβέρνηση Στάρμερ

Δημοσκόπηση: Συνεχίζεται η «κατρακύλα» της ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας έως 30,5%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...