ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος,


















































Jerusalem Post-Ανάλυση: Το Κέρας της Αφρικής αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στα παιχνίδια ισχύος της Μέσης Ανατολής
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο -Νεκροί μητέρα και βρέφος
ΗΠΑ: Νέο σφυροκόπημα στο Ιράν - Ο Τραμπ εξετάζει χτύπημα στους Φρουρούς της Επανάστασης
Κυψέλη: Σε απόγνωση οι κάτοικοι για τις ρωγμές σε πολυκατοικίες - «Φταίει ο μετροπόντικας» καταγγέλλουν - Τι απαντά η «Ελληνικό
Στα πρόθυρα κατάρρευσης η άτυπη εκεχειρία Σαουδικής Αραβίας και Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην κυβέρνηση για την τροπολογία «που προωθεί τον εσωτερικό δανεισμό» κάνοντας λόγο για «αρπαγή των ταμειακών διαθέσιμων των ασφαλιστικών ταμείων κι άλλων φορέων του δημοσίου».
«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει την αρπαγή των ταμειακών διαθέσιμων των ασφαλιστικών ταμείων κι άλλων φορέων του δημοσίου, μέσω εσωτερικού δανεισμού, ως μια μαγική λύση που εγγυάται «καλύτερη αξιοποίηση» και «προστασία από ζημιές» είναι προκλητική και δεν μπορεί να πείσει κανέναν.
Οι νωπές μνήμες από τις τεράστιες απώλειες των ταμείων κατά τη διάρκεια του PSI, για τις οποίες η κυβέρνηση «κάνει την πάπια», αποδεικνύει πως δεν υπάρχει καμιά εξασφάλιση των χρημάτων αυτών, που ανήκουν στους ασφαλισμένους.
Συγχρόνως, η «άμεση ρευστοποίηση» που υπόσχεται η κυβέρνηση είναι κενό γράμμα, αφού η αιτία πίσω απ’ τον εσωτερικό δανεισμό είναι η έλλειψη ρευστότητας της κυβέρνησης. Οι εργαζόμενοι και ο λαός δεν πρέπει να επιτρέψουν στην κυβέρνηση να «βάλει χέρι» στα ασφαλιστικά ταμεία και σ’ άλλους δημόσιους φορείς».
























































