ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Πώς θα καταληφθούν τα Στενά: Οι επιλογές του Πενταγώνου για χερσαία επιχείρηση Αμερικανών πεζοναυτών και αλεξιπτωτιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος κοντραρίστηκε άγρια στον «αέρα» με τον διευθυντή του Βήμα FM, Βασίλη Χιώτη, με σκληρές εκφράσεις να ακούγονται.
Όλα αυτά μετά από το επίμαχο δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα», σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναλάμβανε ως δικηγόρος την επαναπρόσληψη απολυμένων δημοσίων υπαλλήλων με δικηγορική προμήθεια 12% στην αποζημίωση των υπαλλήλων.
Ο υπουργός, επανέλαβε τα επιχειρήματα που ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το Σάββατο και αποκάλεσε «ψεύτη και συκοφάντη» τον Βασίλη Χιώτη.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος κατηγόρησε τον Βασίλη Χιώτη ότι δεν λειτουργεί μόνος του, αλλά «βάσει εντολών και συμβολαίου με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».
























































