ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
Το Πακιστάν αναμένει την επίσημη απάντηση του Ιράν για τη συμμετοχή στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την Παρασκευή 3 Απριλίου θα ξεκινήσει η καταβολή από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), του Δώρου Πάσχα για το 2015 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
Την ίδια μέρα, θα καταβληθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων.
Τα επιδόματα αυτά κανονικά καταβάλλονται από τις 03.04.2015 μέχρι και τις 19.04.2015.
Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη Διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Οργανισμού επισημαίνει, ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτούμενων ανέργων, των μακροχρονίως ανέργων και των δικαιούχων του βοηθήματος ανεργίας αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.























































