ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την προ ημερών αποφυλάκισή του ο Νίκος Μιχαλολιάκος βρέθηκε στη Βουλή και μίλησε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως “η παράταση της δανειακής σύμβασης σημαίνει μνημόνιο” ενώ είπε ακόμα πως “αποδείχθηκε πως προχωρώντας σε μονομερείς ενέργειες δεν έρχεται το τέλος του κόσμου».
Κατά την ομιλία του ο κ. Μιχαλολιάκος ανέφερε πως εάν η χώρα οδηγηθεί στα βράχια, «το επέλεξε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού», προσθέτοντας ότι «το success story του Σαμαρά ήταν τελικά καμμένη γη».
Όσον αφορά στο ζήτημα τους χρέους της χώρας σημείωσε ότι χωρίς αναδιάρθρωση, «η Ελλάδα δεν θα λύσει τα προβλήματά της» και υπογράμμισε πως μόνο εάν μειωθεί το χρέος, η Ελλάδα θα έχει μέλλον.
«Στη χρεοκοπία μας οδήγησαν οι μίζες, όπως για παράδειγμα στα εξοπλιστικά», είπε στη συνέχεια, προσθέτοντας πως θα ήταν «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος», εάν υπάρξει φορολόγηση των κεφαλαίων εξωτερικού με 15% και χωρίς πόθεν έσχες.
«Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία για να καταγγείλει το Μνημόνιο. Ελπίζω να τηρήσει την υπόσχεσή της και να το πράξει. Γιατί μόνο έτσι θα επιστρέψει η εθνική κυριαρχία στην Ελλάδα», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος.
























































