ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την εκλογή του προεδρείου της ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την διερεύνηση και διαλεύκανση των συνθηκών και των ευθυνών που οδήγησαν στην υπαγωγή της Ελλάδας στα Μνημόνια και της επιτήρησης και για κάθε άλλο ζήτημα που σχετίζεται με την εφαρμογή και υλοποίηση των Μνημονίων.
Πρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο Δημήτρης Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), αντιπρόεδρος η Χαρά Καφαντάρη (ΣΥΡΙΖΑ) και Γραμματέας ο Νεκτάριος Σαντορινιός (ΣΥΡΙΖΑ), ενώ εισηγητές από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι βουλευτές Νίνα Κασιμάτη και Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη.
Η Επιτροπή απαρτίζεται από τους βουλευτές: Δ. Βίτσα, Νίνα Κασιμάτη, Χαρά Καφαντάρη, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Κ. Λαπαβίτσα, Νεκτ. Σαντορινιό, Αντ. Συρίγο και Γ. Ψυχογιό από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Αθανασίου, Σ. Αναστασιάδη, Μ. Βορίδη, Χρ. Σταϊκούρα από τη Νέα Δημοκρατία, Γ. Γαλέο από τη Χρυσή Αυγή, Γ. Αμυρά από το Ποτάμι, Ν. Καραθανασόπουλο από το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Δ. Καμμένο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και Α. Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ.
Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής προσδιορίστηκε για την Πέμπτη 14 Μαΐου.
























































