ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για βελτίωση της ατμόσφαιρας στις συνομιλίες με την Ελλάδα έκανε λόγο ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο περιθόριο του Ecofin, επισημαίνοντας ωστόσο ότι σε ζητήματα ουσίας παραμένουν οι διαφορές.
Πιστός στην τακτική του καρότου και του μαστίγιου, ο Σόιμπλε σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η πρόοδος στις συνομιλίες για διάφορα ζητήματα δεν συμβαδίζει με τη βελτίωση της ατμόσφαιρας».
Αναφερόμενος από τις Βρυξέλλες στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας και των θεσμών, ο γερμανός υπουργός υπογράμμισε ότι έχει χαθεί πολύς χρόνος, ενώ τόνισε συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα, η στάση των υπουργών να μιλούν μόνο με ομολόγους τους και όχι με τα τεχνικά κλιμάκια.
«Η ελληνική κυβέρνηση διόρθωσε ένα πισωγύρισμα» σχολίασε αναφορικά με τις ιδιωτικοποιήσεις, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν πρέπει να αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης.
Παράλληλα, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο τμηματικής εκταμίευσης των δόσεων προς την Ελλάδα, ο Σόιμπλε άφησε ανοιχτό το παράθυρο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι εάν αποφάσιζε κάτι τέτοιο το Eurogroup θα έπρεπε να πάρει το πράσινο φως και από τη γερμανική Βουλή.
























































