ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχωρεί τον Ιούνιο από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και φαίνεται να τακτοποιεί μια εκκρεμότητα που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν συγχώρεσε ποτέ τον προκάτοχό του στην ηγεσία του Κινήματος, για τη στάση που κράτησε απέναντί του μετά το 2012, αλλά και με κορύφωση τη δημιουργία του ΚΙΔΗΣΟ προεκλογικά.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει μιλήσει ανοιχτά και δημόσια για τη ζημιά που εκτιμά ότι προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, “ψαλιδίζοντας” τα έτσι κι αλλιώς μικρά ποσοστά της Χαριλάου Τρικούπη.
Αρκετοί λοιπόν… υποψιάζονται ότι είναι πολύ πιθανό η αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να συνοδευτεί και από δημοσιοποίηση της έκθεσης για τα οικονομικά του Κινήματος, με την περίοδο του Γιώργου Παπανδρέου να “καίει”, σύμφωνα με παραπολιτικό της εφημερίδας Παρασκήνιο.
























































