Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι Αρχηγός της Αστυνομίας”

“Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι Αρχηγός της Αστυνομίας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την δική του απάντηση δίνει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, μέσα από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 , ο Βασίλης Ντούμας, Πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, με αφορμή τον χθεσινό διαπληκτισμό της Προέδρου της Βουλής με αστυνομικό.

«Αναμφίβολα η πρόεδρος της Βουλής έχει μπερδέψει το ρόλο της με εκείνο του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας «είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο Βασίλης Ντούμας, υπογραμμίζοντας την δυσαρέσκεια των εκπροσώπων της αστυνομίας.

Τόνισε επίσης ότι «η κ. Κωνσταντοπούλου επέδειξε αλαζονεία και καταχράστηκε ρόλους διακριτούς που δεν έχει».

Είπε πως το περιστατικό έγινε για επικοινωνιακούς λόγους σημειώνοντας ότι «κάποιος πάνω από την πρόεδρο της Βουλής θα πρέπει να την βάλει στη θέση της».

Ανέφερε επίσης πως η δημόσια αντιπαράθεση υποβαθμίζει τους θεσμούς και ρεζιλεύει και υποβαθμίζει την Ελληνική Αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Eπέτειος δολοφονίας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: Οι πορείες και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...