ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρυξέλλες, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάρτιν Σουλτς, Οικονομική Ανάπτυξη, Σύνοδος Κορυφής,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πρέπει να σας πω ότι στο σύνολο της πολιτικής μου ζωής πάντα πίστευα πως η λογική θα επικρατήσει. Χωρίς αμφιβολία, οι προτάσεις πρέπει να οδηγήσουν σε συμβιβασμούς» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής.
«Θα προτείνουμε κάτι το οποίο θα βοηθήσει πραγματικά τον κόσμο… Η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη και θέσεις εργασίας» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σουλτς, αναφερόμενος στην Ελλάδα.
Ο ίδιος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων, λέγοντας ότι μέχρι πρότινος δεν υπήρχε θέση διαπραγμάτευσης. «Τώρα, υπάρχει, υπάρχει ένα χαρτί, μια πρόταση των θεσμών και μια πρόταση της ελληνικής πλευράς… Θα δούμε αν μπορούν να συγκεραστούν» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.
«Με τη συμφωνία θα πρέπει να ικανοποιούνται και εκείνοι που έδωσαν τα λεφτά και οι Έλληνες, οι οποίοι πρέπει να αιτιολογήσουν τις προτάσεις τους» κατέληξε ο κ. Σουλτς.
























































