ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία δεν πρότεινε ποτέ στην Ελλάδα να γίνει μέλος της Νέας Αναπτυξιακής Τράπεζας, η οποία δημιουργείται από το γκρουπ BRICS, στο οποίο μετέχουν Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Ν. Αφρική.
Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αντον Σιλουάνοφ μιλώντας στο Reuters.
«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν το προτείναμε στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών.
Ωστόσο, από ελληνικής πλευράς, τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υποστήριξαν ότι έγινε πρόταση στην Ελλάδα να εισέλθει στις BRICS και μάλιστα στην τράπεζά τους και άφησαν να εννοηθεί ότι η Ελλάδα μπορεί να πάρει και δάνεια από αυτή την τράπεζα -παρότι δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις σχετικά με τους BRICS -και προηγούμενα δημοσιεύματα που αφορούν την Ελλάδα- πατώντας εδώ
























































