ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μνημόνιο, Νίκος Μαυραγάνης, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης, Σταυρούλα Ξουλίδου,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο αντάρτικο βγαίνουν τέσσερις βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων αφού δεν ψηφίζουν την συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές. Πρόκειται για τους Παύλο Χαϊκάλη, Σταυρούλα Ξουλίδου, Νίκου Μαυραγάννη και Χαρίσιο Κατάνα που τάχθηκαν κατά της συμφωνίας.
Η διαφοροποίηση αυτή οδήγησε κατά πληροφορίες τον Πάνο Καμμένο στην απόφαση να διακόψει αιφνίδια την συνεδρίαση της ΚΟ και να ζητήσει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον ενημερώσει για τα τεκτενόμενα.
Κατά πληροφορίες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φέρεται να είπε ότι δεν πρόκειται να επιβάλει κομματική πειθαρχία. Διαμήνυσε πάντως προς κάθε κατεύθυνση ότι εκείνος θα στηρίξει τη συμφωνία διότι δεν μπορεί να αφήσει τη χώρα να διαλυθεί.
























































