ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Ταλιμπάν απαγόρευσαν τα έξυπνα κινητά (smartphones), απειλώντας τους παραβάτες με στρατοδικεία
Τι είπε ο Γεραπετρίτης στον Φιντάν για τη νεο-οθωμανική «Γαλάζια Πατρίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δηλητηριώδη βέλη προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία που επετεύχθη ρίχνει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Αυστραλίας διαπιστώνοντας πως «οι δανειστές εκδικήθηκαν τον Α. Τσίπρα».
«Αυτή είναι μια πολιτική της ταπείνωσης. Η τρόικα έκανε ότι μπορούσε για να κάνει τον Α. Τσίπρα να καταπιεί κάθε κριτική που διατύπωσε προς την τρόικα τα τελευταία πέντε χρόνια, όχι απλά αυτούς τους έξι μήνες που είμαστε στην κυβέρνηση, αλλά και τα πέντε χρόνια πριν από αυτό», σημείωσε.
«Αυτό δεν έχει τίποτε να κάνει με οικονομικά. Δεν σχετίζεται με το να μπει η Ελλάδα σε μια πορεία προς την ανάκαμψη. Είναι μια νέα Συνθήκη των Βερσαλλιών που στοιχειώνει την Ευρώπη και πάλι και ο πρωθυπουργός το ξέρει», πρόσθεσε.
«Στο πραξικόπημα [του 1967] η επιλογή του όπλου που χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να πέσει η δημοκρατία ήταν τα τανκς. Αυτή τη φορά ήταν οι τράπεζες». Όπως ανέφερε, οι τράπεζες χρησιμοποιήθηκαν από τις ξένες δυνάμεις για να καταλάβουν την κυβέρνηση. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά παίρνουν τον έλεγχο της δημόσιας περιουσίας.
























































