ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την υπευθυνότητα να φέρει στη Βουλή την συμφωνία που πέτυχε με τους Ευρωπαίους και να την στηρίξει, λένε συνεργάτες του πρωθυπουργού. Σε μια περίοδο που η φημολογία περί του ενδεχομένου δημιουργίας μιας νέας κυβέρνησης εθνικού σκοπού, συνεργάτες του πρωθυπουργού τονίζουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει πρόθεση να εγκαταλείψει και να παραιτηθεί από πρωθυπουργός καθώς δεν θεωρεί κάτι τέτοιο σκόπιμο και ηθικό.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή οικουμενική, λένε ανώτατες κυβερνητικές πηγές.
Η κυβέρνηση θα συνεχίσει ως κυβέρνηση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Στο ερώτημα πότε θα γίνει ανασχηματισμός για να αντικατασταθούν οι υπουργοί -όπως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης- που διαφοροποιήθηκαν από την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη επίτευξης συμφωνίας με τους Ευρωπαίους, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έλεγαν ότι η νέα κυβέρνηση θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή ψηφοφορία στη Βουλή, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη.
«Θα πρόκειται για ευρύ ανασχηματισμό με νέα πρόσωπα» λένε από το Μέγαρο Μαξίμου.
























































