ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή.
Αντικείμενο της συνέντευξης θα είναι ο απολογισμός του έως τώρα έργου της Βουλής αλλά και τον προγραμματισμό του προσεχούς διαστήματος.
Είναι πολύ πιθανόν η κ. Κωνσταντοπούλου να στείλει νέα μηνύματα προς όσους θεωρεί ότι την στοχοποιούν αλλά και να απαντήσει στα σχόλια που ακούγονται για την ίδια.
Πριν από λίγες ημέρες η κ. Κωνσταντοπούλου έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με την οποία του ζητούσε να παρέμβει προσωπικά για τις επιθέσεις που δέχεται.
























































