ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην υπόθεση του πλοίου των ΕΛΠΕ που δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για 13.000 τόνους αφορολόγητου πετρελαίου αναφέρθηκε σε ερώτηση δημοσιογράφου στις Σέρρες ο Τέρενς Κουίκ.
Ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και μέλος της μόνιμης Διϋπουργικής Επιτροπής για την Πάταξη της Διαφθοράς, Τέρενς Κουίκ, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «για το θέμα του πλοίου ΕΙΡΗΝΗ, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ μπορούν να βγάζουν όσες ανακοινώσεις θέλουν. Η Διοίκησή τους εκτίθεται, όταν αποκρύπτεται το γεγονός, ότι το πλοίο φόρτωσε από την Ελευσίνα 13.000 τόνους αφορολόγητο πετρέλαιο και «ξέχασε» να πάρει μαζί του τα σχετικά έγγραφα, όπως διαπιστώθηκε από τον αιφνιδιαστικό εν πλω έλεγχο, που πραγματοποίησε περιπολικό του Τελωνείου.
Οι λεπτομέρειες της όλης ιστορίας, η οποία και αποκαλύφθηκε με εκτεταμένο δημοσίευμα του δημοσιογράφου Βασίλη Γεώργα στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ αρχές του μήνα, απασχολεί ζωηρά την Διϋπουργική Επιτροπή για την Πάταξη της Διαφθοράς, που όρισε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με Πρόεδρο τον Υπουργό Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη, ο οποίος έχει δώσει όλες τις προβλεπόμενες εντολές.
Σε αντίστοιχες ενέργειες προβαίνει και η Γενική Γραμματεία Εσόδων.
Άλλο τίποτα δεν έχω να προσθέσω επί του παρόντος. Απλά να ξέρουν οι «ξεχασιάρηδες» ότι έπεται συνέχεια…»
























































