ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Βιρτζίνια, Δημοσιογράφοι, Δολοφονίες, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εφιαλτική στιγμή που 24χρονη δημοσιογράφος Άλισον Πάρκερ και ο 27χρονος εικονολήπτης Άνταμ Γουάρντ του τηλεοπτικού δικτύου WDBJ-TV στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ πέφτουν νεκροί από σφαίρες ενώ κάνουν ανυποψίαστοι τη δουλειά τους, καταγράφει καρέ – καρέ ένα βίντεο.
Ο δράστης Βέστερ Φλάναγκαν, δημοσιογράφος και ο ίδιος, έχει πλησιάσει τους ανυποψίαστους συναδέλφους του κρατώντας παρατεταμένο ένα πιστόλι στο ένα χέρι και βιντεοσκοπώντας με το κινητό του με το άλλο.
Χωρίς δισταγμό αρχίζει να πυροβολεί κατά των δύο.
Ο ίδιος ο δράστης πέθανε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος, ανέφερε η εφημερίδα Washington Post επικαλούμενη την πολιτειακή αστυνομία.
Ο 41χρονος Φλάναγκαν αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του από αστυνομικούς στον αυτοκινητόδρομο 66 της πολιτείας.























































