ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε στην Τουρκική πρωτεύουσα, όταν λεωφορείο έπεσε σε στάση παρασύροντας τους ανθρώπους που περίμεναν να επιβιβαστούν.
Συνολικά 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 8 τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά. Ο οδηγός από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος και μετά από μια τρελή πορεία περίπου 60 μέτρων κατέληξε στη στάση, εκεί όπου περίμεναν πολλοί επιβάτες.
Στην πορεία του το λεωφορείο χτύπησε και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπέστη καρδιακή προσβολή ο οδηγός και κάποιοι αξιωματούχοι λένε ότι υπήρξε πρόβλημα στο σύστημα των φρένων.























































