ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Βρετανία: Πέντε συλλήψεις για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση RAF Φέρφορντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θετικός όσον αφορά την πορεία τoυ ελληνικού προγράμματος εμφανίστηκε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.
«Το πρόγραμμα της Ελλάδας βρίσκεται σε καλό δρόμο από τη στιγμή που όλες οι πλευρές κάνουν αυτό που τους αναλογεί» σημείωσε ο Πιερ Μοσκοβισί, εξηγώντας ότι αυτό συνίσταται για την πλευρά της Αθήνας στις μεταρρυθμίσεις και σε αυτή των πιστωτών στην «εποικοδομητική τους στάση».
Αναφερόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μοσκοβισί μιλώντας στο ραδιόφωνο Europe 1, σημείωσε ότι «έχει εγκαταλείψει το παρελθόν του», τονίζοντας πως πλέον η συνεργασία με την κυβέρνηση της χώρας είναι πολύ καλή.
Παράλληλα, σημείωσε πως μετά την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων που προωθεί η Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την πλευρά της θα προχωρήσει στην εκταμίευση της δόσης των υπολειπόμενων 3 δισ. ευρώ.
Αναφερόμενος στην πρώτη αξιολόγηση του προγράμματος, ο κ. Μοσκοβισί ισχυρίστηκε ότι θα γίνει το Νοέμβριο, επισημαίνοντας ότι κατόπιν αυτής, το Δεκέμβριο θα ανοίξει η πορεία για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους της Ελλάδας.























































