ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξήντα ένα άτομα συνελήφθησαν και εκατό δεκατρία προσήχθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.
Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, για κλοπή, για ανυποταξία, καθώς και άλλα αδικήματα, και θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.
Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Σπάρτης τρεις περιπτώσεις κλοπών σε κατάστημα και μία περίπτωση κλοπής σε αυτοκίνητο, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 19 Φεβρουαρίου έως 12 Απριλίου 2015. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 25χρονου Αλβανού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες δέκα πέντε παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου επισημαίνεται ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.























































