ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συναυλία Φιλίας στο Μέγαρο Μουσικής από τις πρεσβείες Ισραήλ – Γερμανίας

Συναυλία Φιλίας στο Μέγαρο Μουσικής από τις πρεσβείες Ισραήλ – Γερμανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Γερμανίας και Ισραήλ εορτάζονται με μια ιδιαίτερη «Συναυλία Φιλίας», η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η συναυλία διοργανώνεται από τους Πρέσβεις του Ισραήλ και της Γερμανίας στην Ελλάδα, την κ. Irit Ben Abba και τον Δρ. Peter Schoof.

Το Artus Ensemble είναι ένα τρίο αποτελούμενο από μουσικούς από τη Γερμανία (Perry Schack, κιθάρα), το Ισραήλ (Esti Rofé, φλάουτο) και την Πολωνία (Krzystof Kaczka, φλάουτο).

Το τρίο θα συνοδεύεται από το Σύνολο Εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Μαζί θα ερμηνεύσουν έργα των Georg Friedrich Händel, Antonio Vivaldi, Maurice Ravel, Arcangelo Corelli, Domenico Cimarosa, Ilse Weber, Lukasz Wos και John Williams.

Η βραδιά θα κλείσει συμβολικά με την πρεμιέρα του έργου “Friendship Overture” που συνέθεσε ειδικά για την εκδήλωση ο Δημήτρη Γούζιος, συνθέτης και κορυφαίος βιολοντσελίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία

Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου

Γερμανία: Υπόθεση εκβιασμού με ποντικοφάρμακο σε παιδικές τροφές

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν – Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr