Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κίνα: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του ορυχείου που κατέρρευσε

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα,

Ο ιδιοκτήτης ενός ορυχείου στην ανατολική Κίνα, στο οποίο 17 άτομα παραμένουν παγιδευμένα, πνίγηκε την Κυριακή πηδώντας σε ένα πηγάδι κατά τη διάρκεια των προσπαθειών διάσωσης των ανθρακωρύχων.

Τα κινεζικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αυτοκτονία, με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua να αναφέρει ότι ο Ma Congbo, πρόεδρος της εταιρείας Yurong, πήδηξε μέσα στο πηγάδι.

Από τους 29 ανθρακωρύχους που φέρεται να εργάζονται, όταν το ορυχείο κατέρρευσε στην επαρχία Shandong το πρωί της Παρασκευής, ένας έχει πεθάνει, τέσσερις κατάφεραν να διαφύγουν και επτά άλλοι έχουν διασωθεί.

Το Xinhua αναφέρει ότι περισσότεροι από 700 διασώστες προσπαθούν να διασώσουν τους 17 εργαζόμενους που εξακολουθούν να παραμένουν παγιδευμένοι στις σήραγγες, αλλά οι προσπάθειες παρεμποδίζονται από πτώση βράχων.

Η αιτία της κατάρρευσης είναι ακόμα ασαφής και παραμένει υπό διερεύνηση, ενώ η επαρχιακή κυβέρνηση έχει παραγγείλει ορυχείων γύψου να αναστείλει τη λειτουργία του ορυχείου για ελέγχους ασφαλείας.

Τα κινεζικά ορυχεία είναι από τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο, λόγω των χαλαρών κανονισμών και τους ανεπαρκείς διαδικασίες λειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ απαιτεί από «εχθρούς» και συμμάχους να στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ

DW: Η Κίνα σφυρηλατεί αντιαμερικανική συμμαχία

Η Κίνα αντιτίθεται σε οποιαδήποτε στοχοποίηση του νέου Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν

Παγκόσμια Κλιμάκωση: Η Κίνα εντοπίστηκε να προμηθεύει το Ιράν με κρίσιμες χημικές ύλες για καύσιμα πυραύλων

Reuters: Το Ιράν κοντά σε συμφωνία με Κίνα για αγορά αντιπλοϊκών πυραύλων κρουζ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr