ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βραβεύουν τη Μέρκελ για το ρόλο της στην κρίση!!!

Βραβεύουν τη Μέρκελ για το ρόλο της στην κρίση!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μέρκελ θα βραβευτεί για τον καθοριστικό της ρόλο στις κρίσεις που συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την Ευρώπη και η ίδια φέρει μέγιστη ευθύνη.

Η Γερμανίδα καγκελάριος θα είναι η φετινή αποδέκτης του διεθνούς Βραβείου Τεσσάρων Ελευθεριών του Ιδρύματος Franklin D. Roosevelt, με τους διοργανωτές να εγκωμιάζουν την ηγεσία της στη Γερμανία και τον καθοριστικό της ρόλο στις κρίσεις που έπληξαν την Ευρώπη.

Το Ίδρυμα Franklin D. Roosevelt, με έδρα την Ολλανδία, αναφέρει ότι η Angela Merkel θα λάβει το διεθνές βραβείο σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του για το βραβείο, το Ίδρυμα εξαίρει τον ρόλο της Γερμανίδας καγκελάριου στην ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική και προσφυγική κρίση, αλλά και επειδή πρωτοστάτησε στις προσπάθειες για να επιτευχθεί ειρήνη στην πληττόμενη από τις συγκρούσεις Ουκρανία, καθώς και διότι επέδειξε χαρακτηριστικά μεγάλου εθνικού ηγέτη ως καγκελάριος όλων των Γερμανών, ανεξαρτήτως πίστης και εθνότητας.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των προσωπικοτήτων που έχουν λάβει προηγουμένως το Βραβείο Τεσσάρων Ελευθεριών είναι οι Αμερικανοί πρώην πρόεδροι Harry Truman και John F. Kennedy, ο νοτιοαφρικανός ηγέτης Nelson Mandela, αλλά και ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Kofi Annan.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα – Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν

Φυσικό αέριο: Η Ελλάδα στη δεύτερη θέση των αυξήσεων στην Ευρώπη – Άλμα 13% τον Αύγουστο

Αλ. Τσίπρας: Η διαφθορά του «Επιτελικού Κράτους» διώχνει την Ελλάδα από την ΕΕ – «Διαφθορά ή εντιμότητα;»

Γεραπετρίτης: «Δεν υπάρχει πιθανότητα να δεχθούμε οποιαδήποτε υποχώρηση σε σχέση με την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Η Γερμανία κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας – Κλείνει το ρωσικό προξενείο στη Βόννη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr