ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιφνιδιασμένος από την κίνηση της Eldorado να αναστείλει τις εργασίες της στο εργοτάξιο των Σκουριών στη Χαλκιδική δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.
«Προσωπικά, με αιφνιδίασε αυτή η επιθετική κίνηση προς την κυβέρνηση, ειδικά σε μία συγκυρία, όπου το κλίμα είναι ακριβώς το αντίθετο. Η κυβέρνηση απορρόφησε επιτυχώς και ολοκλήρωσε το παλιό ΕΣΠΑ, “ρίχνοντας” 5 δισ. στην οικονομία το δεύτερο εξάμηνο. Αυτό, μαζί με τον τουρισμό και τον τρόπο που διαχειριστήκαμε τα capital controls oδήγησε σε θετικό πρόσημο στον απολογισμό του 2015. Η ύφεση είναι πολύ μικρή, πολύ κάτω από το 1%, η μεταποίηση είχε θετικό πρόσημο το δεύτερο εξάμηνο και οι εξαγωγές επίσης», δήλωσε ο κ. Σταθάκης μιλώντας στον Real FM.
Ο κ. Σταθάκης έκανε λόγο για «μία επένδυση που είχε αρκετά προβλήματα πολύ πριν γίνουμε εμείς κυβέρνηση, τα οποία έχουν να κάνουν και με τους όρους της σύμβασης και το τι όφελος έχει το Δημόσιο από την εκτέλεση αυτής της σύμβασης και το περιβαλλοντικό πρόβλημα, το οποίο είναι μείζον, δεν ρίχνω ευθύνη στη μία ή την άλλη πλευρά». Και συμπλήρωσε: «Σήμερα αυτό που προέχει είναι να βρεθούν λύσεις και οι λύσεις αυτές χρειάζονται ένα επίπεδο διαλόγου ανάμεσα στις δύο πλευρές, την εταιρεία και την κυβέρνηση που να οδηγεί πρώτον σε βιώσιμες λύσεις και δεύτερον συμβατές στα ευρωπαϊκά δεδομένα».
























































