ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο κήρυξε την Παρασκευή την πατρίδα του σε «κατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης».
Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η εφημερίδα της κυβέρνησης δημοσίευσε διάταγμα «που κηρύσσει Κατάσταση Οικονομικής Ανάγκης σε όλη την εθνική επικράτεια για 60 ημέρες».
Ο Λούις Σάλας, υπουργός Οικονομικών της χώρας, ανέφερε στην κρατική τηλεόραση ότι με το διάταγμα η κυβέρνηση μπορεί να χορηγήσει έκτακτους πόρους σε δημόσιες οντότητες και να σχεδιάσει ειδικά μέτρα για να αντιμετωπίσει φαινόμενα αθέτησης υποχρεώσεων. Επιπλέον οι υπουργοί έχουν την δυνατότητα να επιβάλλουν περιορισμούς για να προστατεύσουν το εθνικό νόμισμα.
Το διάταγμα, το οποίο μπορεί να παραταθεί για επιπλέον 60 ημέρες, θα κατατεθεί στο νομοθετικό σώμα και στην συνέχεια στο Ανώτατο Δικαστήριο. Σημειώνεται πως ο κ. Μαδούρο έχει χάσει την πλειοψηφία στην βουλή και οι αντίπαλοι του έχουν υποσχεθεί να τον διώξουν από την θέση του προέδρου μέσα στους επόμενους έξι μήνες.























































