ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δουλειές… υπάρχουν: 32.000 τον χρόνο για… babysitting σε πάντα!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνα,

Το “Κέντρο για την Έρευνα και την Προστασία των Πάντα” στην Κίνα ψάχνει υπαλλήλους τρυφερούς με τα ζώα και ζητά άτομα από όλο τον κόσμο που θα μπορούσαν να εργαστούν ως νταντάδες σε μικρά πάντα. Τα ζώα αυτά, των οποίων ο αριθμός μειώνεται σημαντικά στη χώρα είναι άκακα και χαριτωμένα και χρειάζονται φροντίδα και περιποίηση!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κινεζικού κέντρου, οι υποψήφιες νταντάδες δεν θα κάνουν πολλά πράγματα, απλά θα πρέπει είναι κοντά στα πάντα 365 μέρες τον χρόνο, θα τους κρατούν συντροφιά, θα παίζουν μαζί τους και θα πρέπει να τους δείχνουν τρυφερότητα, αναφέρει το perierga.gr. Το ποσό της αμοιβής είναι 32.000 τον χρόνο, με δωρεάν στέγη, διατροφή και τα μεταφορικά.

Αν λοιπόν η αγάπη σας για τα πάντα… περισσεύει τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα fun.sohu.com και να στείλετε βιογραφικό!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση Πούτιν: H Ουκρανία θα υποστεί τις συνέπειες για τις επιθέσεις σε μη στρατιωτικές υποδομές

Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της Ιερουσαλήμ

Οι «προτροπές» του Σι στον Τραμπ: Τερμάτισε τον πόλεμο στο Ιράν, δείξε σύνεση στην Ταϊβάν

Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr