ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Οι όροι της συμφωνίας Τραμπ με Ιράν - Παράταση της κατάπαυσης του πυρός για 60 ημέρες
Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν θέσεις του συριακού στρατού στη βόρεια επαρχία Λαττάκεια ανέφερε μια στρατιωτική πηγή στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.
“Το τουρκικό πυροβολικό άνοιξε πυρ σε θέσεις του συριακού στρατού στη λοφώδη περιοχή Άλια. Αρκετές οβίδες έχουν εκτοξευτεί από την τουρκική επικράτεια”, ανέφερε η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν το Σάββατο στόχους των Κούρδων της Συρίας στην επαρχία του Χαλεπιού και σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο Ανατολή, οι ένοπλες δυνάμεις προέβησαν σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις, πλήττοντας στόχους του κουρδικού Κόμματος Δημοκρατικής Ένωσης (PYD) αλλά και στόχους του συριακού καθεστώτος.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου με δηλώσεις του επιβεβαίωσε τις επιθέσεις και απαίτησε να αποσυρθούν οι κουρδικές Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) από την περιοχή που κατέλαβε πρόσφατα, κοντά στα τουρκικά σύνορα.























































