Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελία Ιερώνυμου: Κάποιοι θέλουν την Εκκλησία στο περιθώριο

Καταγγελία Ιερώνυμου: Κάποιοι θέλουν την Εκκλησία στο περιθώριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ευθείες βολές για πόλεμο κατά της Εκκλησίας εκτόξευσε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

«Σε μια εποχή δύσκολη, που ως Εκκλησία ήδη το γευόμαστε ότι καταβάλλονται προσπάθειες από κάθε μέρος να μπούμε στο περιθώριο, στηρίξου στην Εκκλησία και πάρε δύναμη από αυτήν» τόνισε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προς τον νέο μητροπολίτη Καρπενησίου κατά τη χειροτονία του, σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Τον παρότρυνε μάλιστα να είναι φανερό το έργο του και ουσιαστικό και μέσα στη ζωή της Εκκλησίας, γενικότερα, σε μια εποχή που η Εκκλησία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, αλλά και συγχρόνως έχει τόσες υποχρεώσεις να βοηθήσει τους ανθρώπους που υποφέρουν.

Επιπρόσθετα, επισήμανε ότι «το γευόμαστε κάθε μέρα ότι δεν είμαστε αποδεκτοί σε πολλές θέσεις της λειτουργίας του κράτους. Σε αυτήν την εποχή χρειαζόμαστε πρόσωπα τα οποία θα βοηθήσουν ώστε η Εκκλησία να κρατήσει τη δύναμή της μέσα σε αυτόν τον λαό που δεινοπαθεί αυτήν τη στιγμή».

Από την πλευρά του, ο νέος μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος δήλωσε: «Υπόσχομαι να προσφέρω τις πενιχρές μου δυνάμεις στην υπηρεσία Θεού και ανθρώπων. Ευχηθείτε παρακαλώ να ευαρεστήσω Θεό και ανθρώπους και να ανταποκριθώ στην ιερή αποστολή μου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Στη Νίκαια το κοινό προσκύνημα Οικουμενικού Πατριάρχη και Πάπα για τα 1700 χρόνια από την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο

Συρία: Ομάδες κρούσεις τζιχαντιστών τρομοκρατούν Αλαουίτες και χριστιανούς (φωτο)

Αναλυτές και έκθεση του European Centre for Law and Justice προτρέπουν τον Πάπα Λέοντα XIV να μη συμβιβαστεί με την δίωξη των χριστιανών από την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr