ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον δρόμο για τη δόξα - Η Allwyn Hellas γίνεται Official Partner της EuroLeague
Οι αποκαλύψεις του Γκερσόν Γιαμπουσέλε στο Allwyn Game Time και η έκπληξη του Ματίας Λεσόρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα τέλη Φεβρουαρίου τελείωσε και η τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ και παρά τις δεσμεύσεις φαίνεται πως ο αυτός ο φόρος ήρθε για να μείνει για πάντα.
Έτσι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επεξεργάζεται σενάρια για τον υπολογισμό του νέου ΕΝΦΙΑ για το 2016, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt θα υπολογιστεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν σήμερα και όχι με βάση τις εμπορικές.
Και πάλι ο στόχος είναι να εισπραχθούν 3,1 δισ. ευρώ, από τα οποία τόσο η κυβέρνηση όσο και η τρόικα θεωρούν κατορθωτό να μπουν στα ταμεία τα 2,6 δισ. ευρώ.
Το σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση είναι να μεταφερθούν λίγο τα βάρη από τις ιδιοκτησίες με χαμηλότερες αντικειμενικές αξίες προς τις ιδιοκτησίες με μεγαλύτερες αντικειμενικές αξίες.























































