ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα τέλη Φεβρουαρίου τελείωσε και η τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ και παρά τις δεσμεύσεις φαίνεται πως ο αυτός ο φόρος ήρθε για να μείνει για πάντα.
Έτσι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επεξεργάζεται σενάρια για τον υπολογισμό του νέου ΕΝΦΙΑ για το 2016, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt θα υπολογιστεί με βάση τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν σήμερα και όχι με βάση τις εμπορικές.
Και πάλι ο στόχος είναι να εισπραχθούν 3,1 δισ. ευρώ, από τα οποία τόσο η κυβέρνηση όσο και η τρόικα θεωρούν κατορθωτό να μπουν στα ταμεία τα 2,6 δισ. ευρώ.
Το σενάριο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση είναι να μεταφερθούν λίγο τα βάρη από τις ιδιοκτησίες με χαμηλότερες αντικειμενικές αξίες προς τις ιδιοκτησίες με μεγαλύτερες αντικειμενικές αξίες.






















































