ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κοινές αεροπορικές και χερσαίες επιχειρήσεις κατά μήκος των κοινών συνόρων αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν Βουλγαρία και ΠΓΔΜ.
«Ο πρωθυπουργός (Μπόικο) Μπορίσοφ και ο πρόεδρος (Γκιόργκι) Ιβάνοφ συμφώνησαν να πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες κοινές αεροπορικές και χερσαίες επιχειρήσεις» της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ «για να διασφαλισθεί ο συνοριακός έλεγχος», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την βουλγαρική κυβερνητική υπηρεσία.
Ο Μπορίσοφ δήλωσε πως η Σόφια ετοιμάζεται να στείλει ανθρωπιστική αρωγή για τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην ΠΓΔΜ.
Οι βουλγαρικές αρχές δεν αποκάλυψαν καμιά λεπτομέρεια για τις κοινές συνοριακές επιχειρήσεις.























































