ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεθόδους τζιχαντιστών ακολουθεί η Σ. Αραβία – Θανατική ποινή για τους ομοφυλόφιλους

Μεθόδους τζιχαντιστών ακολουθεί η Σ. Αραβία – Θανατική ποινή για τους ομοφυλόφιλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ποινή του θανάτου για τους ομοφυλόφιλους προωθεί η ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας, επεκτείνοντας τις κυρώσεις εναντίον των ανθρώπων που σχετίζονται με άτομα του ίδιου φύλου.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη χώρα, η οποία εκφράζεται μέσω μηνυμάτων στα social media, καθώς εκφράζεται από διάφορες πλευρές ο φόβος, ότι η ηγεσία θα χρησιμοποιήσει αυτό το μέτρο, προκειμένου να επεκτείνει τις διώξεις κατά των πολιτικών της αντιπάλων και των πολέμιών της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αναζήτηση των αρχών για άτομα που σχετίζονται με άλλα του ιδίου φύλου, θα γίνεται με όλα τα μέσα, τόσο από καταγγελίες, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, όσο και μέσω του ίντερνετ.

Σύμφωνα με τους εισηγητές, δεκάδες περιπτώσεις πολιτών που βρίσκονται στα κρατητήρια της χώρας με την κατηγορία της πορνείας και του σοδομισμού θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ποινή του θανάτου, καθώς και τουλάχιστον 50 περιπτώσεις ανδρών που συνελήφθησαν ντυμένοι γυναίκες. Ένας γιατρός που ζει σε παραλιακή πόλη στην Ερυθρά Θάλασσα, συνελήφθη διότι στο σπίτι του βρέθηκε σημαία από ένα gay parade που είχε παρακολουθήσει.

Στη Σαουδική Αραβία επιβάλλεται συχνά η θανατική ποινή για βαριά αδικήματα, όπως ο φόνος ή για θρησκευτικές παραβάσεις. Πρόσφατα, η ηγεσία του αραβικού βασιλείου προχώρησε στην ομαδική εκτέλεση δεκάδων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός θρησκευτικού ηγέτη, προκαλώντας σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο με το Ιράν και έκτροπα στην Τεχεράνη, έξω από την αραβική πρεσβεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν συγκρότησαν «ελίτ» ιρακινούς σιιτικούς πυρήνες για να επιτεθούν σε γείτονες του Κόλπου

Σε εξέλιξη μυστικές επαφές της κυβέρνησης Τραμπ με την Παλαιστινιακή Αρχή για τη Γάζα

Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»

Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ

Θεσσαλονίκη: 15χρονος κατηγόρησε γιατρό ότι αντί να τον εξετάσει τον θώπευε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr