ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Τσίπρας βαφτίζει την κοροϊδία αυταπάτη για να δικαιολογήσει τα τερατώδη ψέματα που τον βοήθησαν να γίνει Πρωθυπουργός παραπλανώντας τον Ελληνικό λαό, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον Αθήνα 9.84.
Όπως είπε, «θα έχουμε ένα διαρκές μνημόνιο που θα συνδέει τη βιωσιμότητα του χρέους με ένα δημοσιονομικό κόφτη ο οποίος θα ενεργοποιείται αυτόματα και εκβιαστικά».
Αναφερόμενος στην απόφαση του Eurogroup τη Δευτέρα, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε ότι «για πρώτη φορά, η Ελλάδα δέχτηκε ότι η μη επίτευξη των στόχων θα συνδέεται με επιπρόσθετα μέτρα τα οποία θα υλοποιούνται αυτόματα, σημειώνοντας ότι ορισμένα από αυτά είναι φορολογικά αλλά προβλέπονται και περικοπές δαπανών.
«Με λίγα λόγια» σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ «η συμφωνία επετεύχθη επειδή η Ελλάδα έδωσε τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, άλλη μια κόκκινη γραμμή που κατέπεσε σιωπηρά. Φυσικά η Ελλάδα χρειαζόταν την συμφωνία γιατί δεν μπορούμε να πάμε σε οικονομική και πολιτική αστάθεια αλλά αυτό έπρεπε να γίνει με όρους που να δίνουν προοπτική στην ελληνική κοινωνία και όχι διά της ισοπέδωσης των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μέσω των πρωτοφανών φορολογικών και ασφαλιστικών εισφορών».
























































