ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την υπόθεση βιασμού από τη μάνα και τον πατέρα τους ,των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι άρχισαν να ξετυλίγονται το πρωί της Δευτέρας στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας.
Πατέρας και μάνα – ο πατέρας βίαζε τις δύο κόρες του και η μητέρα ερχόταν σε ερωτική συνεύρεση με το γιό της – πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου σε ποινή φυλάκισης 123 χρόνων ο πατέρας και 103 στη μητέρα, από την Λεύκα Πατρών, οι οποίοι κατηγορούνταν ότι εξανάγκαζαν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.
Την Δευτέρα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας μετά την απολογία των γονιών, διατήρησε της ποινή του πατέρα-“τέρας” στα 123 χρόνια ενώ για την μάνα μειώθηκε από τα 103 στα 74 χρόνια καθώς σύμφωνα με τους ενόρκους έδειξε μεταμέλεια για τις πράξεις της .
Παρών στο δικαστήριο ήσαν και τα 3 παιδιά – θύματα της οικογένειας, τα οποία συνόδευαν Κοινωνικοί Λειτουργοί.























































