ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, Επιτροπή της Βουλής για το Πόθεν Έσχες, Πόθεν Έσχες, Σταύρος Ψυχάρης,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τις 29 Ιουλίου 2016 έχει προσδιοριστεί η δίκη του εκδότη Σταύρου Ψυχάρη αναφορικά με τις ελλιπείς και ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες του.
Σύμφωνα με γραπτή απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, έχει σχηματιστεί ποινική δικογραφία και η δίκη έχει προσδιοριστεί να διεξαχθεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
Συγκεκριμένα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έφτασε το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής για τα πόθεν έσχες και, όπως αναφέρει ο Δ. Παπαγγελόπουλος, «σχηματίσθηκε αυτεπαγγέλτως η με ΑΒΜ Ω2016/62 ποινική δικογραφία. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, η υπόθεση προσδιορίσθηκε να εκδικαστεί την 29-07-2016 ενώπιον του Γ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών».























































