ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Άνμπαρ, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Τζιχαντιστές, Φαλούτζα, Φωτογραφίες,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εικόνες που προκαλούν σοκ έδωσαν οι Ιρακινοί στη δημοσιότητα. Ο στρατός ανακάλυψε στη Φαλούτζα ακόμα ένα μπουντρούμι της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, μέσα στο οποίο βρέθηκαν ψημένα πτώματα ομήρων.
Το μπουντρούμι ανακαλύφθηκε την Παρασκευή στη συνοικία Αλ Μουαλιμέεν της Φαλούτζα, η οποία απελευθερώθηκε πρόσφατα από τις κυβερνητικές δυνάμεις.
Οι στρατιώτες ανακάλυψαν το αποτρόπαιο θέαμα των πτωμάτων δεκάδων ανθρώπων, που κρατούσε το Ισλαμικό Κράτος ομήρους, στοιβαγμένα σε υπόγεια κελιά και ψημένα.
Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι τζιχαντιστές έψησαν ζωντανούς τους αιχμαλώτους τους πριν εγκαταλείψουν την περιοχή.
Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φυλακή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος που ανακαλύπτουν μέσα σε λίγες ημέρες οι κυβερνητικές δυνάμεις στη Φαλούτζα.
Η Φαλούτζα, 69 χλμ δυτικά της Βαγδάτης, είναι η πρώτη πόλη του Ιράκ που καταλήφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος τον Ιανουάριο του 2014, έξι μήνες πριν εισβάλουν οι τζιχαντιστές στο βορειοδυτικό Ιράκ από τη Συρία μέσω Τουρκίας και καταλάβουν τη Μοσούλη.
Η επιχείριση απελευθέρωσης της Φαλούτζα ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 2016.

























































