ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία έχει ήδη ζητήσει από τις ΗΠΑ τη σύλληψη του διαμένοντος στην Πενσιλβάνια ισλαμιστή ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, που κατηγορείται από την ισλαμιστική κυβέρνηση ως ενορχηστρωτής της απόπειρας πραξικοπήματος της Παρασκευής.
«Έχουμε περισσότερες από τις αναγκαίες αποδείξεις, περισσότερες απ’ όσες θα μπορούσε να ζητήσει κανείς, για τον Γκιουλέν. Δεν χρειάζεται εξάλλου να αποδείξει κανείς την απόπειρα πραξικοπήματος, όλα δείχνουν ότι αυτό οργανώθηκε με τη βούληση και τις διαταγές του», σημείωσε ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, σε δημοσιογράφους έξω από την τουρκική Εθνοσυνέλευση.
Οι τουρκικές αρχές απομάκρυναν εξάλλου 257 υπαλλήλους οι οποίοι εργάζονται στις υπηρεσίες του γραφείου του πρωθυπουργού, ως υπόπτους για συμμετοχή στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Συνολικά στο γραφείο του επικεφαλής της κυβέρνησης εργάζονται 2.600 άτομα.























































