Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό από Τρίτη – Σκαρφαλώνει ο υδράργυρος

Αλλαγή σκηνικού στον καιρό από Τρίτη – Σκαρφαλώνει ο υδράργυρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνεμοι, Καιρός,

Μετά το Σαββατοκύριακο και την πτώση της θερμοκρασίας ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από την Τρίτη 16 Αυγούστου.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αίθριος καιρός αναμένεται και την Τετάρτη με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τοπικά τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα ανέβει κι άλλο.

Καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες και πρόσκαιρες μπόρες στα βόρεια ορεινά αναμένεται την Πέμπτη. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ίδιος καιρός αναμένεται και την Παρασκευή και το Σάββατο με τους ανέμους να φτάνουν έως και τα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Κακοκαιρία: Δικαιολογημένοι οι δημόσιοι υπάλληλοι αν δεν πάνε στην εργασία τους την Τετάρτη 21/01

Κακοκαιρία: «Κόκκινος συναγερμός» σε 5 Περιφέρειες – Κλειστά την Τετάρτη 21/01 τα σχολεία στην Αττική

Καιρός: Θυελλώδεις άνεμοι την Τρίτη σε Ιόνιο, Πελοπόννησο και δυτική Στερεά – Επιδείνωση την Τετάρτη

Καιρός: Στους -8°C το θερμόμετρο – Πού θα χιονίσει στην Αττική, πρόγνωση από την Αναστασία Τυράσκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr