ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έγινε και αυτό: Η αστυνομία εντόπισε σε χώρο γνωστών νυχτερινών κέντρων της παραλιακής και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Βάρκιζας μεγάλη φυτεία ινδικής κάνναβης.
Είχαν προηγηθεί πολυήμερες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής στα νυχτερινά αυτά κέντρα, τα οποία φέρονται να ανήκουν σε γνωστό τραγουδιστή.
Ως «υπεύθυνος» της χασισοκαλλιέργειας, που είχε τουλάχιστον 70 δέντρα, συνελήφθη 34χρονος Αλβανός υπήκοος που ήταν υπάλληλος στα εν λόγω νυχτερινά κέντρα -τώρα είναι κλειστά- και ο οποίος ανελάμβανε να επιδείξει τον υπό πώληση χώρο σε νέους επενδυτές.
Στο σπίτι του 34χρονου βρέθηκαν τρία κιλά χασίς, 11 κινητά τηλέφωνα και εντοπίστηκαν και άλλα ευρήματα που αξιολογούνται από την ΕΛ.ΑΣ. Από την παρακολούθηση του υπόπτου διαπιστώθηκε ότι πωλούσε το χασίς της… παραγωγής του σε πελάτες στα νότια προάστια.























































