ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ειδική διαχείριση εν λειτουργία τίθεται ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη με την οριστική απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας (Τμήμα Εκουσίας Δικαιοδοσίας).
Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με εκτιμήσεις νομικών διασφαλίζει τη λειτουργία του ΔΟΛ και την έκδοση των ιστορικών εντύπων “ΤΑ ΝΕΑ” και “ΤΟ ΒΗΜΑ”.
Η απόφαση, η οποία παραμένει άγνωστο αν κάνει δεκτές ή απορρίπτει τιςπρόσθετες παρεμβάσεις εργαζομένων και ΕΣΗΕΑ, ορίζει ως ειδικό διαχειριστή της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη” (ΔΟΛ) την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων Grant Thornton και τη δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Αγγελίδης.
Η πρωτοδίκης Νεκταρία Ξελυσσακτή, η οποία έκανε δεκτή την αίτηση των πιστωτριών τραπεζών για υπαγωγή του ΔΟΛ σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης φέρεται να αναφέρει πως η διατήρηση σε λειτουργία της επιχείρησης του ΔΟΛ, μετά την υπαγωγή της στη διαδικασία της ειδικής διαχείρισης, δεν αποτελεί διακριτική ευχέρεια, αλλά υποχρέωση του ειδικού διαχειριστή.
Οσον αφορά τη χρηματοδότηση των εξόδων υπαγωγής του ΔΟΛ στη διαδικασία της διαχείρισης εν λειτουργία, φέρεται να λέει, πως αποτελεί έργο του διαχειριστή, μετά το διορισμό του, ενώ σε περίπτωση που υπάρχει αδυναμία ανεύρεσης των αναγκαίων κεφαλαίων για τη διατήρηση της Επιχείρησης σε λειτουργία και για την κάλυψη των λοιπών εξόδων, συντρέχει περίπτωση ανάκλησης της απόφασης που διατάσσει την υπαγωγή της σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία.























































