ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φετουλάχ Γκιουλέν,


















































Ισραηλινός Υπουργός: «Υπάρχει ένα πραγματικό σενάριο όπου η Τουρκία επιτίθεται στο Ισραήλ» - Προβληματισμός για τη στάση Τραμπ
43χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου - Ύποπτος ο μεσανατολίτης «πρόσφυγας» που γνώρισε σε διαδήλωση για τη Γάζα
Δημοσκόπηση Pulse: Μειώνει τη διαφορά από τη ΝΔ η ΕΛΑΣ - 9 στους 10 «καμμένοι» από την ακρίβεια
Ο Νίκος Δένδιας γευμάτισε με τον φίλο του και καλό σύμμαχο της Ελλάδας Σάμεχ Σούκρι
Συναγερμός στην Ιερουσαλήμ για το «Τουρκικό Μέτωπο»: Οι φιλοδοξίες του Ερντογάν και ο φόβος ανατροπής των ισορροπιών μέσω των F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τούρκοι εισαγγελείς ζήτησαν την Δευτέρα να επιβληθεί στον Φετουλάχ Γκιουλέν 3.623 φορές η ποινή της ισόβιας κάθειρξης, γράφει η “Hurriyet Daily News”.
Παράλληλα οι δημόσιοι κατήγοροι ζήτησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα, να του επιβληθεί ακόμη η ποινή των 2.923 ετών φυλάκισης και πρόστιμο που να ισοδυναμεί με 2,2 εκατομμύρια ημέρες κράτησης.
Ο Φετουλάχ Γκιουλέν και τα μέλη της οργάνωσης του FΕΤΟ κατηγορούνται ως υποκινητές της απόπειρας του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016, κατά την διάρκεια του οποίου σκοτώθηκαν 264 άτομα.
Νωρίτερα, εισαγγελείς είχαν ζητήσει να επιβληθεί στον Γκιουλέν και σε άλλα 10 άτομα που θεωρούνται συνεργοί του, 92 φορές η ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον καθένα και από 56 έως 174 χρόνια φυλάκισης για τα εγκλήματα που διέπραξαν. Ο ίδιος ο Γκιουλέν που ζεί στις ΗΠΑ αρνείται όλες τις κατηγορίες.























































