ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΑΕΚ επιστρέφει στο Champions League! Με ήρωα τον Αραούχο, η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε το δώρο του ΠΑΟ και τουμπάροντας τον Πανιώνιο (2-1) πανηγύρισε την πρωτιά στα πλέι οφ.
Την πρώτη θέση στα play off της Super League πήρε η ΑΕΚ μετά το σημερινό 2-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.
Οι «κυανέρυθροι», που τερμάτισαν στην 4η θέση, προηγήθηκαν με τον Μασούρα στο 26΄, ωστόσο, στο 34΄ ο Μάνταλος έφερε το ματς στα ίσια και στο 81΄ ο Αραούχο έστειλε την Ένωση στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Γκιοατά (78΄ Ταπόκο), Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (85΄ Μαχμούτοβιτς), Σοτζαεϊ, Μπεν, Γεσίλ (61΄ Λάμπρου)
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (80΄ Αϊντάρεβιτς), Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος (85΄ Βινίσιους), Αλμέιδα (17΄ Μπακασέτας), Αραούχο























































