ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοί είναι οι “ευεργετημένοι” από το Ντυνάν – Όλα τα ονόματα που κατέθεσε ο Νικολόπουλος

Αυτοί είναι οι “ευεργετημένοι” από το Ντυνάν – Όλα τα ονόματα που κατέθεσε ο Νικολόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η λίστα που κατέθεσε στην Επιτροπή ο Νίκος Νικόλοπουλος -κατά τη δεύτερη εξέταση του μάρτυρα Λοβέρδου- και προκάλεσε εντάσεις και αψιμαχίες, καθώς οι εκπρόσωποι από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την γνησιότητά της και έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν ως αναξιόπιστη, αρνούμενοι να αποδεχτούν πως ο ανεξάρτητος βουλευτής εντόπισε τα παρακάτω ονόματα από τα στοιχεία που έφτασαν από το ίδιο το «Ντυνάν», περιλαμβάνει πολλούς επώνυμους του πολιτικο-δημοσιογραφικού χώρου!

«Με βάση τον κατάλογο που λάβαμε από την οικονομική υπηρεσία του “Ερρίκος Ντυνάν” εμφανίζονται χιλιάδες ονόματα -ανάμεσά τους πασίγνωστοι πολιτικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι- να έχουν αποδεχθεί τεράστιες εκπτώσεις – δώρα για τα νοσήλιά τους από τον πρόεδρο του νοσοκομείου Ανδρέα Μαρτίνη» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος στην επιστολή του παρέδωσε στην Εξεταστική Επιτροπή.

«Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να έχει γίνει κάλυψη των ποσών αυτών, έστω και υστερόχρονα» διευκρινίζει και συμπληρώνει πως είναι αναγκαίος ο λεπτομερής έλεγχος του καταλόγου, κοινοποιώντας τον παράλληλα στην αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή Εσόδων.

Ανάμεσα στα ονόματα που κατέθεσε στην Επιτροπή υπάρχουν οι:

Ιωάννης Κεφαλογιάννης
Πέτρος Μολυβιάτης
Αριστείδης Αλαφούζος
Φώφη Γεννηματά
Γιάννης Πρετεντέρης
Δημήτρης Ρέππας
Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη & Μπακογιάννη
Όλη η οικογένεια Σημίτη

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ – 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη

Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...