ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Al Jazeera (Τηλεοπτικό Δίκτυο), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Κατάρ, Τζιχαντιστές, Τηλεόραση,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ανάκληση των διαπιστεύσεων των δημοσιογράφων του τηλεοπτικού δικτύου Al Jazeera, τον τερματισμό λειτουργίας των γραφείων του, αλλά και την διακοπή των μεταδόσεων των δελτίων ειδήσεων, από την έδρα του στο Κατάρ, από τους παρόχους καλωδιακών και δορυφορικών συνδέσεων, επιδιώκει το Ισραήλ σύμφωνα με τον υπουργό Επικοινωνιών, Αγιούμπ Καρά.
Ο υπουργός, κατηγόρησε το τηλεοπτικό δίκτυο ότι «υποστηρίζει την τρομοκρατία» τονίζοντας ότι οι πάροχοι των καλωδιακών συνδέσεων έχουν συμφωνήσει με την διακοπή μετάδοσης των αραβικών και αγγλικών εκπομπών του δικτύου.
Ωστόσο, η πλήρης διακοπή της λειτουργίας του, θα απαιτήσει σχετική νομοθεσία.
To Al Jazeera έχει κατηγορηθεί τόσο από τη Δαμασκό όσο και από το Κάιρο ότι υποστηρίζει τους τζιχαντιστές και συγκεκριμένα τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.























































