ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
To You tube θα είναι και πάλι προσβάσιμο για τους χρήστες στην Τουρκία εντός της ημέρας αφού η ρυθμιστική αρχή των τηλεπικοινωνιών της Τουρκίας αφαίρεσε την ιστοσελίδα σήμερα από τον κατάλογο των επισήμως απαγορευμένων διαδικτυακών τόπων.
«Καθώς η ετυμηγορία του Συνταγματικού Δικαστηρίου παραλήφθηκε σήμερα η αποκατάσταση της πρόσβασης στον YouTube θα γίνει αργότερα εντός της ημέρας»δήλωσε στέλεχος από το γραφείο του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο αποκλεισμός της πρόσβασης στους ιστοτόπους YouTube και Twitter επιβλήθηκε μετά τη δημοσίευση συνδιαλέξεων του Πρωθυπουργού που αποκάλυπταν διαφθορά στο στενό κύκλο του Ερντογάν.
Ο αποκλεισμός της πρόσβασης στον Twitter είχε αρθεί τον Απρίλιο.
Η απαγόρευση της πρόσβασης στον YouTube είχε επιβληθεί στις 27 Μαρτίου, ενόψει των τοπικών εκλογών και μετά την αποκάλυψη μέσω αυτού μιας συζήτησης κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης, των μυστικών υπηρεσιών και του στρατού όπου γινόταν διάλογος για ενδεχόμενη τουρκική στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.























































