ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νεκτάριος Σαντορινιός, Πετρελαιοκηλίδα, Ρύπανση, Σαρωνικός Κόλπος, Υπουργείο Ναυτιλίας,

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβεβαιώσεις του υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού ότι τις επόμενες 20-30 μέρες θα έχει καθαριστεί το μεγαλύτερο τμήμα των ακτών του Σαρωνικού.
Ο κ.Σαντορινιός υπογράμμισε ότι αναζητούνται οι καλύτερες λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος της ρύπανσης ενώ μέσω του ΣΚΑΪ διευκρίνισε ότι η δήλωσή του πως η εικόνα των ακτών «θα είναι καλύτερη από πριν» προέκυψε από την ενημέρωση των εταιρειών.
Ο υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε ολιγωρία καθώς λίγες ώρες μετά το ναυάγιο, στις 09:40, είχε τοποθετηθεί το απαραίτητο φράγμα, για να συμπληρώσει πως στο διάστημα αυτό είχαν «διαρρεύσει», κατά την εκτίμηση των εταιρειών αντιρρύπανσης, περίπου 300 τόνοι καυσίμου.
Αναφέρθηκε τέλος στο ΕΛΚΕΘΕ γνωστοποιώντας ότι κάνει μετρήσεις και όταν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα θα υπάρξει ενημέρωση για το πότε θα είναι ασφαλής η κολύμβηση.
Συνεχίζεται εν τω μεταξύ με εντατικούς ρυθμούς η διαδικασία απορρύπανσης.























































