ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BlackRock, Goldman Sachs, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Λονδίνο, Οικονομική Ανάπτυξη,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη περισσότερων από 30 κορυφαίων εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων περιλαμβάνει η ατζέντα του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Λονδίνο το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2017.
Η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο του ετήσιου επενδυτικού συνεδρίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Μέχρι στιγμής στα προγραμματισμένα ραντεβού του υπουργού περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων συζητήσεις με κορυφαία στελέχη από BlackRock, και Invesco που διαχειρίζονται, αντίστοιχα, 5,7 τρισ. δολ. και 906 δισ. δολάρια, αλλά και της Goldman Sachs, της Lansdowne και της GLG.
Ακόμη, ο υπουργός θα έχει συναντήσεις με τις Stormharbour Securities και M&G Investments αλλά και με τις Sabal Financial Group , Amia Capital , Admiral Gestion.
Ο υπουργός αναμένεται να αναφέρει ότι η κυβέρνηση σταδιακά βελτιώνει τα δημοσιονομικά περιθώρια για τον ιδιωτικό τομέα και εφαρμόζει πολιτικές που επιδρούν θετικά στην στρατηγική για την προσέλκυση επενδύσεων, την αύξηση των εξαγωγών και τη δημιουργία φιλικότερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.























































