ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δικαστήρια Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, Λουκάς Παπαδήμος, Πυρήνες της Φωτιάς, Τρομοκρατία,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προθεσμία για την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ζήτησε και πήρε από τον τακτικό ανακριτή ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, προκειμένου να απολογηθεί σχετικά με τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.
Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος, επίσης ενώπιον του τακτικού ανακριτή, και με κατηγορίες που αφορούν τον οπλισμό, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά τη σύλληψή του.
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ανέμεναν τη μεταγωγή του κατηγορούμενου περίπου 50 φίλοι και αλληλέγγυοι, οι οποίοι κατά την είσοδο και έξοδό του φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης, όπως «Ντίνο γερά ως τη λευτεριά»..
Ο Γιαγτζόγλου πρόκειται να οδηγηθεί το απόγευμα στο εφετείο για να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή-αρμόδιο για υποθέσεις τρομοκρατίας, για τις κατηγορίες που αφορούν την αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, καθώς και εκείνων που είχαν βρεθεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ.























































